Corbis content exclusief beschikbaar via Getty Images

 In Company News

De langdurige samenwerking tussen Getty Images en Visual China Group (VCG) heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Getty Images zal de exclusieve distributeur van Corbis content worden buiten China.

 

Beelden, video’s en historisch archiefmateriaal van Corbis zal binnenkort op de website van Getty Images te vinden zijn (naast het huidige aanbod van Getty Images bestaande uit 200 miljoen beelden). Deze samenwerking geeft u toegang tot een ongekende hoeveelheid content op gettyimages.nl.

 

Dit samenwerkingsverband komt voort uit de verkoop van Corbis’ Content Licensing Business. Dit bedrijfsonderdeel en de bijbehorende materialen zijn vanaf heden eigendom van Unity Glory International, een affiliate van VCG (een toonaangevend Chinees bedrijf in visuele communicaties en nieuwe media). Onder de voorwaarden van de overeenkomst bezit en beheert Unity Glory de Licensing brands en de bijbehorende content van Corbis Images, Corbis Motion en Veer. De verkoop is exclusief de Rights Clearance en Representation Business van Branded Entertainment Network, Splash en Greenlight.

 

De komende maanden zullen we de content van Corbis Images en Corbis Motion integreren op gettyimages.nl. Deze nieuwe collecties zijn binnenkort beschikbaar naast de huidige bekroonde content van Getty Images. Dit samenwerkingsverband brengt de beste spelers samen op het gebied van historische fotografie. De combinatie tussen Corbis’ Bettmann en Sygma archief met ons Hulton archief is uniek. Het Bettmann archief is een belangrijke historische collectie met méér dan 16 miljoen beelden van de 19e en 20e eeuw, terwijl het Sygma archief 34 miljoen beelden bevat van Europa’s belangrijkste historische gebeurtenissen. Ons gerenommeerde Hulton archief is het grootste particuliere archief ter wereld met méér dan 80 miljoen beelden die teruggaan naar de beginjaren van de fotografie.

 

Kortom, deze nieuwe samenwerking geeft u binnenkort via uw Getty Images account rechtstreeks toegang tot een uitgebreid aanbod van premium content met ongekende verscheidenheid. U profiteert van de beste licentievoorwaarden, juridische bescherming en aankoopmogelijkheden die de sector te bieden heeft. Dit is inclusief Getty Images’ nieuwe UltraPacks, met eenvoudige licentiëring en ingebouwde besparingen.

 

Bent u tevens een klant van Corbis of Veer? Dan zullen er geen directe veranderingen voor u plaatsvinden. U kunt uw bestaande Corbis of Veer account blijven gebruiken. We houden u de komende maanden op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw Getty Images vertegenwoordiger of kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen (FAQ).

 

 

[button link=”http://press.gettyimages.com/getty-and-corbis-faq-nl” size=”xl” color=”teal”]Klik hier voor de Engelstalige FAQ[/button]

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search